Empresa - Masnet
15338
page,page-id-15338,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

“Qualitat i servei, la nostra filosofia”

serveis-neteja

SERVEIS DE NETEJA I MANTENIMENT

A Masnet som una empresa especialitzada en serveis de neteja i manteniment per cobrir qualsevol necessitat gràcies a un ampli conjunt de prestacions.

 

Per a Masnet cada client és únic i per això busquem solucions a mida de cada projecte, tenim un equip qualificat de professionals al nostre abast i amb les màximes garanties de seguretat i higiene en el treball, oferim la nostra experiència. Els nostres equips reben una formació continuada per tal d’oferir un molt bon servei al millor preu.

EFICÀCIA I CONFIANÇA

Ens coneixen per la nostra eficàcia, confiança i bon servei i per això tenim un gran repte, el d’ampliar el nostre ventall de clients i seguir creixent professionalment.

 

Estem presents al mercat des de l’any 2000 a la població de Piera i estem segurs que amb tot el bagatge acumulat podem aventurar-nos a oferir els nostres serveis per a tota la comarca, tot i saber que és un mercat innovador i exigent; ens sentim amb l’empenta necessària per a no descebre als nostres futurs clients.

serveis-confianca
Neteges Masnet

QUALITAT I RESPECTE PEL MEDI AMBIENT

Treballem amb qualitat, sempre respectant el medi ambient, complint amb la llei de prevenció de riscos laborals i amb la supervisió constant de la feina ben feta.

La nostra filosofia consisteix en l'eficàcia, la qualitat i en la confiança dels nostres clients. Oferim màxima serietat i dedicació.