Neteges Masnet - Consulta els nostre serveis de neteja i manteniment
14495
page,page-id-14495,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Li oferim un ampli ventall de serveis entorn la neteja. Truqui’ns o empleni el nostre formulari i demani pressupost sense compromís. Amb molt de gust escoltarem els seus requeriments i amb base a ells elaborarem un pressupost de neteja que li garanteix la millor relació qualitat-preu.

 

Primeres neteges: puntuals, generals, de xoc o d’obra

Neteges Masnet

Les obres de construcció, manteniment, reformes o restauració, suposen una generació de brutícia molt important. La finalització d’aquest tipus d’obres impliquen la necessitat d’una neteja profunda i exhaustiva per deixar les instal·lacions en les millors condicions possibles per al seu ús, i és per aquest motiu que és necessària la contractació de professionals del sector per a realitzar aquest tipus de tasques. Cal eliminar diferents tipus de brutícies i restes d’obra que necessiten de productes i coneixements tècnics per a una neteja eficaç i responsable dels materials emprats. Aquests serveis puntuals són realitzats amb personal qualificat i una organització especialment acurada per a la ràpida actuació en cada situació.

Neteges Masnet

Una pluja torrencial, una inundació degut a una rentadora que ha funcionat malament, un petit incendi a la cuina, etc pot provocar estralls a casa vostra i a les vostres pertinences. Com que sempre passa quan un menys s’ho espera com més aviat es respongui més es minimitzaran el danys. Davant aquestes situacions podeu comptar amb nosaltres, amb el nostre equip de professionals que vindran ràpidament amb la maquinària més adequada. I si disposeu d’assegurança de la llar, aquesta es farà càrrec de totes les despeses de neteja que hagi provocat el sinistre.

Neteges Masnet

Els aparcaments i garatges són zones altament transitades, amb molt moviment, convertint-se en llocs molt propensos a la brutícia i aquesta, sempre molt visible als ulls dels usuaris.Per les seves característiques especials i l’ús intensiu a què estan sotmesos, aquests espais necessiten tractaments, productes i maquinària industrial específica per assegurar un nivell de neteja impecable i constant, a més d’un manteniment correcte. Les neteges periòdiques amb personal i maquinària específica que inclouen l’eliminació de residus (taques de greix, bandes de rodament, etc.) milloren la imatge d’aquests espais comunitaris: terres i rampes, portes, senyalitzacions, accessos de vianants, columnes, canonades, tubs de llum, interruptors, boques d’incendis, etc. La periodicitat de neteja pot establir-se com a puntual, trimestral, semestral o anual.

Neteges Masnet

Realitzem tractaments específics i personalitzats al tipus i estat de  cada paviment:

 

TERRES DURS

Neteja de terres de pedres naturals i derivats com el granit, el marbre i la pissarra. També de pedres artificials com el terratzo. Aquests materials són tractats amb màquines rotatives industrials i productes específics per eliminar la brutícia d’origen líquid o orgànic. Mitjançant tractaments especialitzats com el poliment, rebaixat, cristal·litzat, abrillantat, diamantat i/o decapat es recupera la lluentor original del paviment i es millora el seu aspecte.

 

TERRES TOUS

Neteja de paviments naturals com el suro i la fusta, i sintètics com el sintasol, el linòleum, el plàstic, la goma, el parquet i els entarimats. Les màquines rotatives ens permeten eliminar la brutícia i segellar el material per poder aplicar, posteriorment, els productes especials d’encerat per potenciar la lluentor quan és necessari.

Manteniments

Neteges Masnet
L’oficina és l’espai on moltes persones passen la major part del dia. A Masnet sabem que mantenir les arees de treball netes té un impacte positiu en l’acompliment dels empleats, per això ens hem especialitzat en oferir un servei professional de neteja per a les oficines de tot Catalunya.
Tot el personal de Masnet està qualificat per a cadascuna de les tasques i treballem sempre sota supervisió. Comptem amb la maquinària i les eines necessàries, a més d’utilitzar una gamma de productes professionals.
Ens desplacem fins a les seves instal·lacions amb la regularitat que ho requereixi, ja sigui diàriament, cada setmana o cada mes.
Neteges Masnet

El servei de neteja de grans superfícies com locals comercials comporta una gran responsabilitat, no només estètica, sinó de riscos higiènics donat que són zones i dependències molt transitades i és necessari garantir la màxima higiene i només s’aconsegueix a través de la millor formació dels nostres operaris i encarregats de neteja i de l’ús de la tecnologia i maquinària més indicades per a la neteja de grans superfícies. És per això, que programem els treballs dins de les franges horàries que causen una menor interferència amb l’activitat comercial. A més, adaptem plans de treball específics per zones i designem els responsables de màxima confiança per als nostres clients.

Neteges Masnet
La neteja i l’estat de vidres, aparadors, persianes i rètols és important perquè els seus clients tinguin una bona imatge del seu negoci o empresa. Sembla una tasca fàcil, però no sempre ho és. No malgasti temps i diners: deixi el treball en mans de Masnet.
Tot el personal de Masnet està qualificat per a cadascuna de les tasques, ja sigui de treball en planta baixa o bé en altura. Comptem amb la maquinària i les eines necessàries, a més d’utilitzar una gamma de productes professionals.
Ens desplacem fins a les seves instal·lacions amb la regularitat que ho requereixi, ja sigui diàriament, cada setmana o cada mes.
Neteges Masnet
Escales, passadissos, terrasses, pàrquings i tot l’espai que formi part d’una comunitat de propietaris està dins del servei de neteja que Masnet els ofereix. Ens ocupem de la neteja periòdica de la seva comunitat de veïns i, si ho desitja, del manteniment de llums foses de les zones comunes.
Tot el personal de Masnet està qualificat per a cadascuna de les tasques i treballem sempre sota supervisió. Comptem amb la maquinària i les eines necessàries, a més d’utilitzar una gamma de productes professionals.
Ens desplacem fins a la seva comunitat de veïns amb la regularitat que ho requereixi, ja sigui diàriament, cada setmana o cada mes.
Neteges Masnet
Per deixar un pàrquing net, Masnet compta amb el seu personal expert en la neteja d’aquest tipus d’espais, amb la maquinària requerida, garantint a la vegada el millor preu del mercat.
El nostre equip treballa ràpid i amb eficiència des de les tasques més senzilles d’escombratge fins als processos de rentat i desgreixat de paviments. Els productes de neteja que fem servir són els indicats per a cada tipus de residu i, a més,tenim també productes ecològics que respecten el medi ambient.
Si és necessari, ens traslladem al pàrquing per avaluar el treball abans d’elaborar un pressupost, amb la finalitat d’oferir-li la millor relació qualitat-preu. La regularitat dels nostres serveis pot ser mensual, bimensual, trimestral o anual, sempre a disposició del client.
Neteges Masnet
Si vostè ha estat buscant a algú per fer-se càrreg de la neteja de casa seva, sap que trobar a la persona adequada no és senzill. Ha de ser algú confiable, amb referències i que realitzi un bon treball. Si això és el que necessita, Masnet ho té per a vostè.
Els nostres serveis poden ser diaris, setmanals o mensuals. Tant l’horari com els requeriments generals els comentem amb el client abans d’elaborar un pressupost.
A Masnet treballem respectant els espais i el medi ambient. Tot el personal està qualificat per a cadascuna de les tasques a realitzar treballant sempre amb la màxima eficiència i professionalitat.
Neteges Masnet

D’una banda, la constant afluència de persones fa que en els hotels, la importància de la neteja s’aguditzi, encara més tenint en compte que la sensació de benestar del client durant la seva estança dependrà en gran mesura de la higiene de l’hotel. Comptem amb professionals especialitzats, ja que un hotel requereix d’una neteja profunda amb especial èmfasi en la desinfecció d’habitacions, banys i zones de trànsit comunes. Crèiem que un dels factors més importants per tal de fidelitzar el client és que l’hotel estigui net i mostri un ambient de total sanitat.

D’altra banda, la neteja d’apartaments i pisos turístics és molt diferent de la neteja industrial, per tractar-se d’espais habitats per diferents persones. El nostre client ens avisa un cop els hostes deixen el pis i aleshores realitzem la neteja íntegra de tot l’apartament, desinfectant banys, cuina, habitacions, etc. Nosaltres ens encarreguem de tot allò necessari per a la correcta entrega de l’apartament als següents inquilins, que esperen trobar en bones condicions l’habitatge a ocupar. Assignem al seu apartament el mateix equip de neteja per tal que pugui familiaritzar-se, la qual cosa agilitza la transmissió de la informació en cas que s’hagi produït algun desperfecte.Us podem oferir un preu tancat per apartament o un servei per hores. El nostre servei pot incloure els productes de neteja, així com el subministrament i reposició de sabó de mans, paper higiènic, etc. Si voleu també us podem gestionar el servei de bugaderia i reposició de la roba de llit i tovalloles de l’apartament.

Neteges Masnet

Un dels principals reptes per una empresa de professionals del sector de la neteja és la desinfecció dels centres escolars, centres educatius, llars d’infants i instal·lacions esportives. Cal fer una desinfecció eficaç de qualsevol superfície que estigui en contacte amb les persones per evitar transmetre contaminació, i més, si parlem de nens.

El nivell d’exigència pel que fa a manteniment de servei de neteja a escoles o centres educatius per part de Neteges Masnet és un dels més alts, motiu pel qual oferim un servei amb el màxim nivell de qualitat.Som especialistes en neteges de centres escolars i llars d’infants. Tenim cura tant de la neteja de manteniment de les àrees comunes com de la neteja de les aules de jocs, sorrals, pissarres, etc.

Sempre que sigui possible, procurem oferir el servei de neteja en centres educatius fora de l’horari escolar per tal de no molestar els nens i als professors, ens organitzem en torns de tarda per tal que el centre estigui en les millors condicions el dia següent. Durant els períodes de vacances escolars, aprofitem per fer la neteja a fons de les instal·lacions i de les àrees que necessiten un tipus de neteja i manteniment més específic (cuines, patis, laboratoris, etc.)

Neteges Masnet

La neteja als centres sanitaris i residències ha de ser una pràctica contínua, eficaç i no contaminant, encaminada a mantenir un nivell d’higiene i confort general, a més de disminuir el nombre de microorganismes de l’entorn. Garantim l’eficàcia del procediment de neteja en cada área sense interferir amb el ritme asistencial i definim protocols de treball adequats pel centre. A més, dissenyem programes de seguiment i controls de qualitat específics al centre adaptats a totes les necessitats.

Neteges tècniques industrials

Neteges Masnet

Aquest tipus de superfícies necessiten un manteniment especial i periòdic per diferents causes: per l’abocament accidental d’algun tipus de producte propi del magatzem, pels residus que genera la maquinària d’una fàbrica o per alguna taca d’oli o un altre tipus de lubricant originat pels mitjans de transport que solen circular. Tots aquests tipus de residus poden ser un greu perill per a la seguretat de les persones que hi transiten. És per això, que comptem amb maquinària de neteja industrial professional juntament amb el personal necessari per a qualsevol tipus de neteja i superfície. Així mateix estem capacitats per emprendre neteges de gran envergadura. Amb un mateix objectiu, tenim experiència contrastada en la neteja de naus industrials, fàbriques, polígons industrials i tot tipus de magatzems.

Neteges Masnet
Abrillantar el paviment de la seva llar o la seva oficina no és solament una qüestió de bona aparença. Amb Masnet, a més de brillant, el seu paviment quedarà protegit contra taques i rallades, de manera que el seu terra es mantindrà sempre en bones condicions.
Els productes comercials per a encerar terres, no sempre donen els resultats esperats. Per obtenir un òptim abrillantat cal prendre en compte el tipus de superfície i el procés de neteja previ.
El personal de Masnet és expert en tots els processos, tant en el de la neteja de superfísies com el d’abrillantat disposant amb la maquinaria per tal de realitzar el treball de forma ràpida i eficient. A més, els productes que utilitzem són específics per a cada tipus de terra.
Neteges Masnet

Sabem que la imatge és molt important, motiu pel qual podem especial cura en un òptim servei de neteja dels seus vidres en alçada, d’accessos difícils, així com també l’eliminació d’adhesius i vinils adhesius. La brutícia en els vidres és producte principalment de la pols i la humitat. Per evitar una aparença desagradable, es necessita que aquests rebin un correcte manteniment de neteja. Els vidres d’alçada es realitzaran amb tub telescòpic o amb màquines d’elevació: tisores, elevadors individuals, braços articulats o camions amb telescopi, segons necessitats.

Altres serveis

Neteges Masnet

També li oferim el servei de planxa puntual o periòdic. Les tasques que realitzem són pròpiament el planxar, el doblegar i el plegar-li la roba que ens indiqui.

Neteges Masnet

L’entrada en vigor de la normativa del servei domèstic obliga, des de l’1 de gener de 2012, que tothom que tingui una dona de fer feines la doni d’alta a la Seguretat Social. Aquest fet ha promogut que moltes persones deleguin a empreses del sector les tasques domèstiques. Neteges Masnet t’ho posa fàcil: disposem d’un servei de neteja per a la llar, perquè vostè arribi a casa i ho trobi tot en perfecte estat. La neteja ben programada proporciona el confort que necessita la vostra família. El nostre personal experimentat i de plena confiança farà tota la feina. Totalment uniformats es desplaçaran al seu domicili el dia i l’hora que vostè esculli i realitzaran les tasques que vostè els indiqui. Els serveis poden ser puntuals o freqüents (diari, setmanal, quinzenal, mensual, etc.)

Neteges Masnet

L’auxiliar en geriatria s’encarrega d’assistir a les persones grans en la realització de les activitats diàries que no puguin realitzar per si soles. Les seves funcions consisteixen en realitzar l’assistència de cures d’infermeria destinades a les persones grans; efectuar la neteja i el manteniment dels estris de les persones residents, fer els llits, recollir la roba i rentar-la; repartir i donar l’àpat a les persones grans que no poden valer-se per si soles; realitzar serveis auxiliars com els canvis de postura, massatges d’estimulació, realitzar la higiene personal; acompanyar als/les usuaris/es a les sortides del centre residencial o del domicili; etc.

Neteges Masnet

Venim a casa teva a donar-te un cop de mà en les tasques d’elaboració i preparació dels aliments: fer el dinar, el sopar, etc.